Κένι Ουίλιαμς: «Είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε μετά τη Χάποελ, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Κένι Ουίλιαμς: «Είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε μετά τη Χάποελ, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»
Photo Credits: INTIME

«Είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε μετά τη Χάποελ, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες», δήλωσε ο Αμερικανός άσος της ΑΕΚ, Κένι Ουίλιαμς

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τη σεζόν της ΑΕΚ, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ήρθε η ήττα από το Περιστέρι (99-113) για να… τριτώσει το κακό και να έρθει ο αποκλεισμός από τη Basket League. Ο Κένι Ουίλιαμς ήταν ένας από τους παίκτες του «δικεφάλου» που συνέβαλαν τα μέγιστα στην… παραλίγο ανατροπή, καθώς σκόραρε 27 πόντους και το BN Sports μίλησε μαζί του μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του έστειλαν την ΑΕΚ για… διακοπές από τον Απρίλιο. Οι Περιστεριώτες «σκούπισαν» την ομάδα του Ηλία Καντζούρη και θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση της Basket League με μειονέκτημα έδρας, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούν.

Η Ένωση μέσα σε (περίπου) δέκα ημέρες αποχαιρέτισε Ελλάδα και Ευρώπη και πλέον η σεζόν της τελείωσε. Στις 19 Απριλίου ήρθε η σοκαριστική ήττα με 40 πόντους διαφορά από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, σε ένα ματς με μεγάλη ένταση που ήταν επακόλουθη των επεισοδίων που είχαν συμβεί στο Game 2 μεταξύ των δυο ομάδων στα Λιόσια.

Σύμφωνα με τον Κένι Ουίλιαμς πάντως, η ήττα στα Ιεροσόλυμα δεν επηρέασε την ομάδα σε βαθμό να μην είναι έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά για τις «μάχες» με το Περιστέρι. «Είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Και στο ψυχολογικό και στο φυσικό κομμάτι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.» ανέφερε ο Αμερικανός.

Ο 26χρονος γκαρντ του «δικεφάλου» πάτησε… γκάζι και έμοιαζε ασταμάτητος στον αγώνα με το Περιστέρι. Σκόραρε 27 πόντους έχοντας 5/7 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 5/5 βολές ενώ παράλληλα μάζεψε και 5 ριμπάουντ και ήταν καθοριστικός στο να οδηγηθεί ο αγώνας στην παράταση.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος επέλεξε να μη σχολιάσει τις προσωπικές του επιδόσεις: «Δεν έχει σημασία (πόσους σκόραρα). Είχαμε πολύ κακή δεύτερη περίοδο, αυτή ήταν η διαφορά μας στον αγώνα. Το να δέχεσαι 36 πόντους σε μια περίοδο δεν είναι αποδεκτό. Το παλέψαμε αλλά στο τέλος της ημέρας η δεύτερη περίοδος ήταν που μας κόστισε.»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X