«Πουλάει τον Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας»

«Πουλάει τον Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας»
Photo Credits: INTIME

Δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και του έχει βάλει «πωλητήριο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη του σεζόν στη Λισαβόνα, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του και να κερδίσει μια θέση στα πλάνα της Σπόρτινγκ. Γι’ αυτό η πορτογαλική ομάδα σχεδιάζει να πουλήσει τον 21χρονο μέσο αυτό το καλοκαίρι.

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει αγωνιστεί μόλις σε τρεις αγώνες ως αλλαγή, γράφοντας 43 αγωνιστικά λεπτά. Και σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», η διοίκηση της Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Έλληνας άσος άφησε τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι και μετακόμισε στα «λιοντάρια», έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2027. Παρόλο που δεν βγήκε η επένδυση στην Σπόρτινγκ θέλει να τον πουλήσει, έναντι περίπου τεσσάρων εκατ. ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλεξανδρόπουλου, καθώς διατηρούν το 30% ως ποσοστό μεταπώλησης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X