Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χετάφε - Θα κάτσει στον πάγκο ο τεχνικός διευθυντής

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χετάφε - Θα κάτσει στον πάγκο ο τεχνικός διευθυντής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με λύση ανάγκης στον πάγκο της θα πορευθεί η Χετάφε στο φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μετά την απόλυση του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, την επομένη της οδυνηρής εντός έδρας ήττας με 2-1 από την Αλμερία, η διοίκηση του μαδριλένικου συλλόγου αποφάσισε να δώσει το «τιμόνι» της ομάδας στον τεχνικό διευθυντή, Ρούμπεν Ρέγες, ο οποίος έχει ελάχιστη εμπειρία ως προπονητής.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Χετάφε προσέγγισε αρχικά τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας της, Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος θήτευσε πέντε χρόνια (2016-2021) στον πάγκο της ομάδας και είναι άνεργος από τον περασμένο Ιούνιο, όταν απομακρύνθηκε από τη Βαλένθια.

Ο 59χρονος προπονητής, όμως, δεν δέχθηκε να επιστρέψει στο «Αλφόνσο Πέρεθ» και πλέον ο Ρέγες καλείται να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο, με τη Χετάφε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 18η θέση της La Liga, η οποία οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X