Τάνιεβιτς: «Στη Ρεάλ δεν ξέρουν να χάνουν με αξιοπρέπεια»

Τάνιεβιτς: «Στη Ρεάλ δεν ξέρουν να χάνουν με αξιοπρέπεια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς κατακεραύνωσε τους παίκτες της Ρεάλ και αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τις συμπλοκές στον δεύτερο αγώνα με την Παρτιζάν για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Η Παρτιζάν δεν μάσησε από τον τραμπουκισμό, αλλά τους τραμπούκισε εκείνη. Οι παίκτες της Ρεάλ δεν ξέρουν να χάνουν με αξιοπρέπεια. Λες και οι διαιτητές δεν τους έδωσαν την ευκαιρία, που τους άφησαν τουλάχιστον για επτάμισι λεπτά στην τρίτη περίοδο να παίζουν ξύλο. Είναι κρίμα αυτό το φινάλε στον αγώνα και ντροπή για τη Ρεάλ», έγραψε στο Twitter ο 76χρονος προπονητής.

«Μετά από δύο μεγάλες νίκες της Παρτιζάν, πρέπει να πούμε ότι ο Ζέλικο, όπως πάντα, ήταν ταπεινός, πειστικός στις δηλώσεις που έκανε σε τρεις διαφορετικές γλώσσες και υπενθύμισε σε όλους πως είναι εδώ και δεκαετίες ο κορυφαίος. Του βγάζω το καπέλο», πρόσθεσε ο Μαυροβούνιος που έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες οι εθνικές Σερβίας και Τουρκίας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X