Η σοκαριστική αντίδραση του Σπανούλη μετά το ματς με την ΑΕΚ (VIDEO)

Η σοκαριστική αντίδραση του Σπανούλη μετά το ματς με την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αντίδραση του Σπανούλη σε ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Το Περιστέρι επικράτησε με 113-99 της ΑΕΚ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που χρειάστηκε δύο παρατάσεις και έκανε το 2-0. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πέρασε στα ημιτελικά της Basket League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Βασίλης Σπανούλης στην πρώτη του χρονιά σαν πρώτος προπονητής σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας έφτασε σε μια μεγάλη επιτυχία και ήταν σίγουρα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη μεγάλη πρόκριση. Ωστόσο εκνευρίστηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος της αναμέτρησης με ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ είπε στον προπονητή του Περιστερίου πως ένα παιχνίδι που έδειχνε εύκολο για το Περιστέρι, στο φινάλε έγινε πολύ δύσκολο με αποτέλεσμα να πάει σε δύο παρατάσεις.

Με τον Σπανούλη να τον διακόπτει και να του αναφέρει. «Μετά από μια πρόκριση δεν είναι ερώτηση αυτή. Δεν είναι μια καλή ερώτηση τη στιγμή που έχουμε προκριθεί. Είναι μια κακή ερώτηση και θα σου εξηγήσω γιατί. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή και μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, με καλούς παίκτες, με ονόματα, με επιτυχίες. Και με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Γι’ αυτό θεωρώ πως δεν είναι μια καλή ερώτηση».

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X