Οι Βρετανοί μηχανοδηγοί τραίνων απεργούν και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου

Οι Βρετανοί μηχανοδηγοί τραίνων απεργούν και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Απεργούν οι Βρετανοί μηχανοδηγοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βρετανοί μηχανοδηγοί τραίνων εξάγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις για άλλες τρεις ημέρες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης στις 3 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού απέρριψαν ως «ανόητη» την πρόταση που έκανε η εταιρεία η οποία εκπροσωπεί τους φορείς εκμετάλλευσης τρένων, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27/4) το συνδικάτο τους.
Η ASLEF (Associated Society of Locomotive Engineers and Firemen) είπε ότι οι απεργίες θα πραγματοποιηθούν στις 12 Μαΐου, στις 31 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου.

Εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, οι απεργίες πιθανότατα θα επηρεάσει όσους ταξιδεύουν για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ, που θα γίνει μεταξύ 9 και 13 Μαΐου.

«Η εκτελεστική μας επιτροπή συνεδρίασε σήμερα το πρωί και απέρριψε μια ανόητη πρόταση που λάβαμε», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ASLEF, Μικ Γουίλαν.
«Συνεπώς, ανακοινώσαμε σήμερα άλλες τρεις ημέρες απεργίας».

Η Rail Delivery Group (RDG), η οποία εκπροσωπεί τους φορείς εκμετάλλευσης τρένων, είπε ότι πρόσφερε αύξηση μισθού 8% σε διάστημα δύο ετών και χαρακτήρισε τις νέες ημερομηνίες απεργίας ως «απογοητευτικές».

«Περισσότερες απεργιακές ενέργειες είναι εντελώς περιττές και απλώς θα ασκήσουν περισσότερη πίεση σε μια βιομηχανία που ήδη αντιμετωπίζει μια οξεία οικονομική κρίση», δήλωσε εκπρόσωπος της RDG.
«Προτρέπουμε την ηγεσία της ASLEF να ξανασυναντήσει μαζί μας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συνεργαστεί μαζί μας για την εξεύρεση λύσης»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X