Η ραψωδία της ευτυχίας
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για ότι έζησε χθες με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από τα όνειρα ενός φίλου της ΑΕΚ που έχει ταλαιπωρηθεί-κουραστεί πολύ τα περασμένα χρόνια.

Ενός ανθρώπου που αγαπά παθολογικά την ομάδα του, θέλει να την βλέπει να προοδεύει, θέλει να την βλέπει να κερδίζει ξανά (εύκολα) δυνατούς αντιπάλους της που την λοιδόρησαν για ότι πέρασε και όλα αυτά να συμβαίνουν σε ένα πανέμορφο γήπεδο με χιλιάδες κόσμου που δημιουργούν μία τέτοια ατμόσφαιρα όπως πριν αρχίσει το ματς.

Έπιασα τον εαυτό μου χθες πολλές φορές να σκέφτομαι ότι είμαι «γεμάτος» από αυτήν την ΑΕΚ. Και εντός και εκτός χορταριού. Έχω ωραίες εικόνες φέτος. Έχω περάσει καλά στο γήπεδο. Έχω ζήσει ωραίες ατμόσφαιρες, ωραίο κλίμα, εντός και εκτός γηπέδου. Έγινε ξανά η Νέα Φιλαδέλφεια μια ωραία συνήθεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς.

Η ραψωδία της ευτυχίας

Η ΑΕΚ προσφέρει ωραίες εικόνες

Η ομάδα προσφέρει ωραίες εικόνες, ωραίες φάσεις, ωραία γκολ, τα χάνει και δείχνει να φαίνονται και αυτά όμορφα. Η παραδοξότητα της ομορφιάς. Με έναν προπονητή που σέβεται και το τελευταίο ευρώ του φιλάθλου και του προέδρου. Με ένα τιμ που μόνο δουλεύει για το καλό της ΑΕΚ. Με παίκτες που ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο, να προοδεύσουν, να χαρούν την παρουσία τους εδώ. Είτε έπαιζαν πέρυσι, είτε ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι.

Όλα άλλαξαν πολύ γρήγορα. Η μαυρίλα έδωσε την θέση της στο κίτρινο. Σε αυτό που φέρνει χαρά. Ευτυχία. Αυτήν την ραψωδία της ευτυχίας προσφέρει κάθε ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έστω τα περισσότερα. Αλλά ακόμη και στις απώλειες, αποχωρείς με ένα… γαμώτο μαζί. Πως γίνεται να μην κέρδισε η ΑΕΚ ενώ ήταν καλύτερη και έπαιξε καλά. Και στο… γαμώτο όμως φεύγεις γεμάτος. Αυτό κρατώ από φέτος. Ότι και αν γίνει στο τέλος αλήθεια.

Προφανώς θα είναι κρίμα και ποδοσφαιρικά άδικο όλο αυτό το ποδοσφαιρικό σχέδιο να μην επιβραβευθεί. Να μην πανηγυρίσει στο τέλος… κάτι ή και όλα.

Η ραψωδία της ευτυχίας

Ο Αλμέιδα και οι παίκτες του τα θέλουν όλα. Με τέτοια ορμή και ενέργεια είναι δεδομένο ότι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στον τελικό, όπου και θα τελειώσει η σεζόν, θα… πεθάνουν στο γήπεδο.

Αυτό αποζητούσε ο κόσμος. Όλα τα παραπάνω. Και ζει την ραψωδία της ευτυχίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φτάνει αυτό για το Πρωτάθλημα ή το Κύπελλο ή και τα δύο μαζί; Όχι. Αλλά το θέμα είναι ο φίλαθλος, ο «απέξω» να περνά καλά. Οι παίκτες και ο Αλμέιδα κάνουν τη δουλειά τους. Και την κάνουν πολύ καλά και περνάνε και αυτοί καλά. Τι περισσότερο ρε ΑΕΚ…

ΥΓ: Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για το ματς. Αλλά τελείωσε στο 25λεπτο. Κρατώ την ενέργεια, την ορμή, την διάθεση όλων όσων μπήκαν. Και αν νόμιζαν πολλοί ότι στο 70’ τελείωσε, όσοι μπήκαν απέδειξαν ότι διψούν και αυτοί. Αυτό είναι ΑΕΚ του Αλμέιδα. Και τα τελειωμένα ματς, ποτέ δεν τελειώνουν…

ΥΓ1: Η Κυριακή είναι μία διαφορετική ημέρα. Ένα διαφορετικό ματς. Ένας τελικός. Με τον Αλμέιδα δεν φοβάμαι. Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί όπως πρέπει και ότι συμβεί…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X