Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena», όμως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από το τι είναι ικανός ο κόσμος να κάνει.

Πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ πήρα μια γεύση. Μια γεύση δίχως προηγούμενο μιας και ακόμα και όσοι δεν έχουν ούτε μια… απουσία, αυτό που έγινε σήμερα, δεν το έχουν ζήσει ξανά.

Τα λεπτά μετά το τέλος της προθέρμανσης των δύο ομάδων και πριν την εξοδό τους για τη σέντρα, δημιουργήθηκε ένα ονειρικό σκηνικό. Τα φώτα έκλεισαν, και ΟΛΟ το γήπεδο άναψε τα φλας στο κινητό του. Χωρίς μουσική, χωρίς διαφημίσεις να παίζουν και μια απόλυτη σιγή από τα ηχεία, το γήπεδο ξεκίνησε να ταρακουνιέται.

Οι φίλοι της ΑΕΚ τραγούδησαν με όλη τους τη δύναμη… ακαπέλα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Οι μόνοι που δεν συμμετείχαν ήταν εκείνοι που είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό από όσα ζούσαν. Δίχως καμία υπερβολή, ανατριχιαστικό.

Δείτε βίντεο:


Δείτε εικόνες:

Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ) Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε… φωτιά: Ονειρική ατμόσφαιρα από τον λαό της ΑΕΚ στο πιο όμορφο γήπεδο! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X