Τσούμπερ: «Με τον Παναθηναϊκό είναι άλλος ένας τελικός και όχι ο τελικός»

Τσούμπερ: «Με τον Παναθηναϊκό είναι άλλος ένας τελικός και όχι ο τελικός»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στήβεν Τσούμπερ, σκόρερ του 1-0 επί του ΠΑΟΚ, σχολίασε την αποθέωση που δέχθηκε και τον μεγάλο αγώνα τίτλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ:

«Αν δεν κάνω λάθος και την προηγούμενη φορά που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, το πρώτο γκολ προήλθε από δική μας πίεση, όταν έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα για εμάς, βρήκαμε περισσότερους χώρους και ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι» τόνισε στην κάμερα της Cosmote.

Για την αποθέωση τη στιγμή της αλλαγή του: «Ήταν μία πάρα πολύ όμορφη στιγμή, ένιωσα σαν τα παιδιά που όταν ήμασταν μικροί ονειρευόμασταν ότι κάποια στιγμή όλο το στάδιο θα μας χειροκροτήσει, αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία. Προσπαθώ να διασκεδάζω, να απολαμβάνω κάθε στιγμή που παίζω μέσα στην ομάδα και θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, είπε: «Είναι άλλος ένας τελικός, και όχι ο τελικός. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Θέλουμε να το δούμε άλλη μία φορά σαν τελικό και να το κερδίσουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X