ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Γραφικοί Μπότο-Ζίβκοβιτς έφτασαν μέχρι το τέρμα μπροστά από την Original 21 να μετρήσουν τα… δοκάρια! (VIDEO)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Γραφικοί Μπότο-Ζίβκοβιτς έφτασαν μέχρι το τέρμα μπροστά από την Original 21 να μετρήσουν τα… δοκάρια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι γραφικότητες ξεκίνησαν από νωρίς καθώς αυτή τη φορά δεν ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά ο Μπότο με τον Ζίβκοβιτς προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα τον ΠΑΟΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για τα πλέι οφ της Super League και οι γραφικότητες ξεκίνησαν από νωρίς. Θα έλεγε κανείς πως δεν το έχουν και σε τίποτα στον ΠΑΟΚ να τις αρχίσουν.

Στην καθιερωμένη βόλτα των ποδοσφαιριστών της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη στο γήπεδο, ο Τεχνικός Διευθυνής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο με τον τερματοφύλακα των «ασπρόμαυρων» Ζίβκο Ζίβκοβιτς κατευθύνθηκαν προς το τέρμα που βρίσκεται το πέταλο της Original 21.

Ο κόσμος προσπάθησε να μην αντιδράσει στην στημένη και προκλητική κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όμως τόσο ο Μπότο, όσο και ο Ζίβκοβιτς κοιτούσαν για ώρα τα… δοκάρια με τους φίλους της Ένωσης να ξεκινούν εν τέλει τις αποδοκιμασίες.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X