Η Χιρόνα διέλυσε την Ρεάλ (4-2) με εκπληκτικό Καστεγιάνος

Η Χιρόνα διέλυσε την Ρεάλ (4-2) με εκπληκτικό Καστεγιάνος
Photo Credits: INTIME

Με τον Καστεγιάνος σε ρόλο πρωταγωνιστή η Χιρόνα υπέταξε με 4-2 την ανύπαρκτη Ρεάλ και έδωσε το πρωτάθλημα στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζιρόνα ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα… πανηγυρίζει!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι «παραδόθηκε» στις ορέξεις του εντυπωσιακού Καστεγιάνος που σκόραρε και τα τέσσερα γκολ των Καταλανών (4-2) και είπε οριστικά αντίο στο πρωτάθλημα επτά αγωνιστικές πριν το τέλος!

Εντυπωσιακό επίτευγμα από τον Αργεντινό στράικερ της Τζιρόνα που έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει «καρέ» κόντρα στους Μαδριλένους οι οποίοι πλέον βρίσκονται στο -11 από την Μπαρτσελόνα που ετοιμάζει… φιέστα πρωταθλήματος!

Tην Αλμερία υποδέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη αγωνιστική, στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη ταξιδεύει η Τζιρόνα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καστεγιάνος σόκαρε τη Ρεάλ μετά από μόλις 12 λεπτά αγώνα με τρομερή κεφαλιά κάνοντας το 1-0. Ο Αργεντίνος στράικερ έκανε «ντοπιέτα» στο 24′ νικώντας τον Λούνιν με εξαιρετικό τελείωμα για το 2-0! Η Ρεάλ έδωσε σημάδια ζωής στο 34′ όταν μετά την ασίστ του Ασένσιο ο Βινίσιους μείωσε με κεφαλιά σε 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Καστεγιάνος χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να φτάσει σε χατ-τρικ καθώς με άψογο πλασέ νίκησε τον Λούνιν για το 3-1. Ο Αντσελότι προχώρησε σε αλλαγές, ωστόσο οι επιλογές του Ιταλού δεν «φρέναραν» τον Καστεγιάνος που με εντυπωσιακή κίνηση και εξαιρετική κεφαλιά στο 62′ ολοκλήρωσε το ιστορικό καρέ γράφοντας το 4-1! Το μόνο πράγμα που κατάφερε να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν να μειώσει στο τελικό 4-2 με τον Λούκας Βάσκεθ στο 85ο λεπτό του ματς.

Την ίδια στιγμή η Οσασούνα των δέκα ποδοσφαιριστών έπαιρνε τεράστια νίκη στην έδρα της Κάδιθ με 1-0 χάρη σε γκολ του Ρούμπεν Γκαρσία ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς. Στην 15η θέση η Κάδιθ η οποία πλέον μπαίνει σε μπελάδες καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X