Ζήτησε ενεργοποίηση των ποινών για τον Άρη ο Μήτρογλου

Ζήτησε ενεργοποίηση των ποινών για τον Άρη ο Μήτρογλου
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Μήτρογλου ζήτησε την ενεργοποίηση των ποινών του Άρη, για οφειλές εις βάρος του από τους Θεσσαλονικείς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενεργοποίηση των ποινών για τον Άρη ζήτησε ο Κώστας Μήτρογλου!

Ο Έλληνας φορ, στον οποίο η ΠΑΕ Άρης είχε ατακτοποίητες οφειλές, ζήτησε να ενεργοποιηθούν οι ποινές παρόλο που οι «κίτρινοι» κατέβαλαν τις οφειλόμενες δόσεις!

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ο Μήτρογλου δικαιώθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, που αναγνώρισε τις οφειλές ύψους 350 χιλ. ευρώ του Άρη προς τον παίκτη, και υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς να καταβάλλουν όλο το ποσό, αλλιώς θα κινδύνευαν με -3 βαθμούς.

Οι προσπάθειες της ΠΑΕ για κάποιου είδους διακανονισμό της οφειλής δεν είχαν αντίκρυσμα, και έτσι οι «κίτρινοι» προέβησαν στην καταβολή των δύο οφειλόμενων δόσεων, περίπου 100 χιλ. δηλαδή ευρώ από το ποσό.

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε ενεργοποίηση των ποινών του Άρη, ζητώντας στην ουσία ολόκληρο το ποσό εφάπαξ! Στον Άρη είναι δυσαρεστημένοι από τη στάση του πρώην ποδοσφαιριστή τους, ωστόσο τονίζουν ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί και δεν θα υπάρξει λόγος για ενεργοποίηση των ποινών.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X