Παναθηναϊκός: Οι Ρέιντζερς «βλέπουν» στην Αθήνα τον Κώτσιρα

Παναθηναϊκός: Οι Ρέιντζερς «βλέπουν» στην Αθήνα τον Κώτσιρα
Photo Credits: INTIME

Οι Ρέιντζερς «βλέπουν» στην Αθήνα τον μπακ του Παναθηναϊκού, Γιάννη Κώτσιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς για τον Γιάννη Κώτσιρα κρατάει εδώ και μήνες και είναι πλέον πολύ σοβαρό, ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού, με τα σκοτσέζικα ΜΜΕ να επισημαίνουν πως ετοιμάζεται «ειδική αποστολή» ανθρώπου της ομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να τσεκάρει τον διεθνή Έλληνα δεξιό μπακ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Glasgow world» η ομάδα της Γλασκώβης σχεδιάζει ταξίδι μέσα στις επόμενες μέρες για να παρακολουθήσει τον Κώτσιρα στα play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Ο προπονητής ανάπτυξης της πρώτης ομάδας της Ρέιντζερς, Χάρι Γουότλινγκ, πρόκειται να πετάξει στην Αθήνα για να αξιολογήσει τον Κώτσιρα σε έναν από τους επερχόμενους αγώνες του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ…» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και συμπληρώνει πως:

«Η αποστολή του Γουότλινγκ έχει σχεδιαστεί για να εξακριβώσει εάν ο Κώτσιρας θα μπορούσε να χωρέσει στην ομάδα του προπονητή των Ρέιντζερς Μάικλ Μπιλ. Ο αρχηγός, Τζέιμς Ταβερνιέ, είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του συλλόγου για το δεξί άκρο της άμυνας έχοντας υπογράψει επέκταση συμβολαίου νωρίτερα στη σεζόν.

Όμως ο Μπιλ θέλει περισσότερη δύναμη και βάθος στην ομάδα του κι ο Γουότλινγκ θα κάνει τη σχετική αναφορά για τον Κώτσιρα μόλις επιστρέφει από την Ελλάδα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X