Ξεφτίλα και νοθεία στο Περιστέρι - Αλήτικη διαιτησία οδήγησε την ΑΕΚ στην ήττα (87-73) για χάρη του χαϊδεμένου Σπανούλη

Εικόνες από το Περιστέρι - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Διαιτησία ντροπή που προκαλεί τη νοημοσύνη - Οι καρμανιόλες της ΕΟΚ τσάκισαν την ΑΕΚ και μόνο ο... Σπανούλης δεν εκτέλεσε βολές!

Μετά από μια επική σφαγή η ΑΕΚ ηττήθηκε στο Περιστέρι από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με 87-73 για το πρώτο ματς στα πλέι οφ της Basket League.

Η ΑΕΚ έχασε από το Περιστέρι (87-73) σε ακόμα ένα ματς παρωδία, με τους διαιτητές να δίνουν και πάλι ρεσιτάλ. Όσο και να προσπαθούσε η Ένωση, όποτε έφτανε κοντά στο Περιστέρι, οι διαιτητές έδιναν βολές στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Στο ημίχρονο οι βολές ήταν 24-9 και είχαν φτάσει ακόμα και 32-11, με τα κριτήρια να είναι εντελώς διαφορετικά στις δύο μεριές του παρκέ. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να αντέξουν το ξύλο στην τελευταία περίοδο που πήρε την διαφορά το Περιστέρι και έχασε τελικά με πλασματική διαφορά. Πλέον το επόμενα ματς είναι την Πέμπτη στα Λιόσια και η Ένωση θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει την σειρά.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το enwsi.gr


Το ματς

Ο Ηλίας Καντζούρης ξεκίνησε με τους Φλιώνη, Λεμάρ, Γιάνκοβιτς, Μάιλς, Μίτσελ ενώ ο Σπανούλης με τους Φρανσίσκο, Ντένμον, Ραντάνοφ, Κασελάκης, Μπίλαν. Η ΑΕΚ είχε στοχεύσει τον Μπίλαν στην άμυνα και έπαιζε πικ εν ρολ πάνω του, για να σκοράρει είτε με τον Λεμάρ είτε τον Μίτσελ, όμως στην άμυνα είχε σοβαρό πρόβλημα με τον Ντένμον που ξεκίνησε καυτός (10-9).


Η ΑΕΚ κόλλησε στους 13 πόντους στην επίθεση της και δέχτηκε 8 συνεχόμενες βολές και ένα τρίποντο από τον Ντένμον, για το πρώτο μεγάλο προβάδισμα του Περιστερίου (24-13). Απίστευτα κακή άμυνα στον Αμερικανό του Περιστερίου που είχε σκοράρει 18 πόντους από το πρώτο δεκάλεπτο με την ΑΕΚ να μειώνει με τον Γουίλιαμς (27-17). Πολύ γρήγορα μάζεψε την διαφορά η Ένωση με τον Οριόλα στην λήξη του δεκαλέπτου (27-20).


Με τρίποντο του Γουίλιαμς και καλάθι και φάουλ του Μπίλαν ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος, με την Ένωση να θέλει καλύτερη αμυντική προσπάθεια (32-25). Μπλακ άουτ και πάλι για την επίθεση της ΑΕΚ, και πάλι με βολές το Περιστέρι έφτασε την διαφορά στο +15 (40-25). Η διαφορά έφτασε στις παρυφές των 20 πόντων για να μειώσει με τρίποντο ο Φλιώνης και ο Παπαδάκης με ντραιβ (47-35). Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να βρίσκεται πίσω στο σκορ και το Περιστέρι να έχει πετύχει 52 πόντους από τους οποίους οι 23 από βολές (51-41).

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με εντυπωσιακό σερί ισοφάρισε με τον Γουίλιαμς να βάζει τα σουτ που παίρνει (56-56). Τρομερά πράγματα από τον Γουίλιαμς που με 12 πόντους έφερε την ΑΕΚ μπροστά μετά από πολύ ώρα (56-59). Με καλάθι του Χάμερ, πέρασε ξανά το Περιστέρι μπροστά στο σκορ με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα (62-61). Η Ένωση με ένα πολύ καλό δεκάλεπτο (13-22) μείωσε στο πόντο  το παιχνίδι (64-63).


Το Περιστέρι με προσωπικά καλάθια του Φρανσίσκο, πήρε και πάλι διαφορά με την ΑΕΚ να έχει κολλήσει στο σκορ (72-65). Το σερί της ομάδας του Σπανούλη έγινε 14-2 και ξέφυγε με διψήφια διαφορά (78-65). Όσο και να προσπάθησε η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο σκορ με αποτέλεσμα το Περιστέρι να κερδίσει την πρώτη μάχη και να κάνει το 1-0.

Περιστέρι-ΑΕΚ:87-73

Δεκάλεπτα: 27-20, 51-41, 64-63, 87-73

Περιστέρι (Σπανούλης): Μπίλαν 11, Φρανσίσκο 15, Ραντάβοφ 6, Ντένμον 29, Κασελάκης 3, Κόλμαν 6, Μωραΐτης 11, Πουλιανίτης, Περσίδης, Χουγκάζ, Χάμερ 6, Ζούγρης.

ΑΕΚ (Καντζούρης): Λεμάρ 7, Κόνιαρης , Ξανθόπουλος ,Μαυροειδής, Φλιώνης 17, Οριόλα 9, Γιάνκοβιτς 6, Μάιλς 4, Γόντικας ,  Μάντσεν , Παπαδάκης 7, Μίτσελ 4, Γουίλιαμς 17.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X