Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανησυχία για τον Βαράν, κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανησυχία για τον Βαράν, κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Ανησυχία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ραφαέλ Βαράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανησυχία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ραφαέλ Βαράν, σύμφωνα με δημοσιεύματα μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο εκ των βασικών αμυντικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραφαέλ Βαράν, αποχώρησε στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Europa League με τη Σεβίλλη στο «Όλντ Τράφορντ» την περασμένη εβδομάδα και θα απουσιάσει από τον ημιτελικό του FA Cup με την Μπράιτον το απόγευμα της Κυριακής (23/04).

Οι εξετάσεις στον αστράγαλό του, μετά την υποχώρηση του αρχικού πρηξίματος, έδειξαν -σύμφωνα με την «Mirror»- ότι μπορεί να χάσει έως και έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο της σεζόν. Φυσικά αυτό αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον Έρικ Τεν Χαγκ, που προσπαθεί να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και εισιτήριο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η απουσία του Βαράν θα γίνει πιο έντονα αισθητή μετά τον τραυματισμό του Λισάντρο Μαρτίνες, ο οποίος επίσης αποκλείστηκε για το υπόλοιπο της περιόδου λόγω τραυματισμού στο μετατάρσιο. Ο Τεν Χαγκ θα αναγκαστεί να βασιστεί στον Χάρι Μαγκουάιρ και τον Βίκτορ Λίντελοφ ως βασικό αμυντικό δίδυμο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X