Τσέλσι: Ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές ο Ποστέκογλου

Τσέλσι: Ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές ο Ποστέκογλου
Photo Credits: INTIME

«Υποψήφιος για τον πάγκο της Τσέλσι ο Ποστέκογλου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα όνομα… έκπληξη εμφανίστηκε στους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Τσέλσι και αυτός είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στο προσκήνιο για την Τσέλσι, καθώς αναζητά τον άνθρωπο που θα φτιάξει τη νέα εποχή των Λονδρέζων από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Νάνγκελσμαν έριξε… άκυρο στον αγγλικό σύλλογο με αποτέλεσμα να κοιτάξει τις επόμενες επιλογές που έχει στα χέρια του. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το όνομα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Σύμφωνα με τη «Mail Sports» ο 57χρονος Ελληνοαυστραλός είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στο μπλοκάκι των «μπλε» λόγω της επιτυχημένης πορείας του στην Σέλτικ.

Να θυμίσουμε πώς το συμβόλαιό του με τους Κέλτες εκπνέει το καλοκαίρι και μέχρι τώρα μετράει 105 ματς σε όλες τις διοργανώσεις από το καλοκαίρι του 2021, έχοντας 79 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες με απολογισμό ένα πρωτάθλημα και δύο Λιγκ Καπ Σκωτίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X