Super League 2: Τρίποντο για τον Ηρακλή μέσα στη Βέροια με σκορ 1-2

Super League 2: Τρίποντο για τον Ηρακλή μέσα στη Βέροια με σκορ 1-2
Photo Credits: INTIME

Πέρασε νικηφόρα από την Βέροια ο Ηρακλής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες (1-2) κερδίζοντας τη Βέροια που παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα με ένταση στις κερκίδες με τον Αλέξη Κούγια και το… αυτογκόλ της χρονιάς που έμελλε να χαρίσει τρίποντο νίκης στους Κυανόλευκους.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ από τα… αποδυτήρια. Ο Κόστα Άλεξιτς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κωνσταντίνου Πανάγου και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 πετυχαίνοντας το 10ο φετινό του γκολ.

Οι Κυανόλευκοι παρά το γεγονός πως έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα «πλήρωσαν» το μοναδικό λάθος τους στο πρώτο ημίχρονο με τον Βασίλη Βιτλή να κάνει πέναλτι (βρήκε την μπάλα με το χέρι) και τον διαιτητή Δημητριάδη να δείχνει την εσχάτη των ποινών με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση και κατόπιν υπόδειξης του α’ βοηθού του.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουόλι που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθως το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στην κερκίδα εκεί όπου υπήρξε η μεγάλη ένταση με τον Αλέξη Κούγια και φίλο των γηπεδούχων.

Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο, είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας, το γκολ της νίκης όμως το βρήκε με έναν αναπάντεχο τρόπο, όταν στο 60′ μετά από κακή σέντρα του Τόμας ο Ντουμάνης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στην πλάτη του Περδίκη με αποτέλεσμα αυτή να πάρει περίεργη τροχιά και να καταλήξει στα δίχτυα του Βενετικίδη.

Η Βέροια άγγιξε το 2-2 σε δύο περιπτώσεις αρχικά με τον Μπουόλι και έπειτα με τον Μπαϊντού με τον Παλαβράκη όμως να βγαίνει νικητής και στις δύο περιπτώσεις.

Με το τελικό 1-2 ο Ηρακλής πήγε στην 4η θέση με 34 βαθμούς και η Βέροια 12η με 20 και εξακολουθεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Oι συνθέσεις:

Βέροια (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Περδίκης, Μασούρας (77′ Μπαϊντού), Κολλάρας, Μπλέτσας (64′ Ιωάννου), Μπελεβώνης (77′ Ελευθεριάδης), Γιουκούδης (84′ Ισαακίδης), Μανωλιούδης, Μπουόλι.

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μιστκόφσκι (46′ Κούστα), Άλεξιτς (79′ Σγουρής), Τομάς (83′ Κόκκορης), Σίλβα (90′ Δοϊρανλής, Κωστούλας, Βίτλης, Πατράλης, Κουντουριώτης (46′ Χειρίτραντας).

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X