Οι Σαουδάραβες δίνουν... τρελά λεφτά και στον Μόντριτς

Οι Σαουδάραβες δίνουν... τρελά λεφτά και στον Μόντριτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκα Μόντριτς δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Σαουδάραβες… καραδοκούν!

Ο ίδιος ο Κροάτης μέσος, στα 38 του πια, έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στη Μαδρίτη και λογικά να κλείσει και την καριέρα του φορώντας την φανέλα της «βασίλισσας».

Ωστόσο, ο χρόνος περνά και ακόμη οι δύο πλευρές δεν έχουν ανακοινώσει την συμφωνία τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας AS, υπάρχει σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας που έχει πλησιάσει την πλευρά του Μόντριτς έχοντας κάνει μια πολύ μεγάλη οικονομική πρόταση.

Συγκεκριμένα, του δίνουν 50 εκατομμύτια ευρώ για δύο χρόνια, χρήματα που είναι διπλάσια από αυτά που λαμβάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μόντριτς ξέρει ότι οι Ισπανοί δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτά τα λεφτά, ενώ δεν αποκλείεται, λόγω ηλικίας, την επόμενη σεζόν να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Κι αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα καθώς το καλοκαίρι του 2024 θα διεξαχθεί το EURO και ο Μόντριτς φαίνεται πως θέλει να είναι παρών και σε αυτή την διοργάνωση με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X