Ο Τζαβέλλας «ξαναχτύπησε»: «Που είναι ο Σιμάνσκι;;;» - Τρέλανε κόσμο μαζί με Άμραμπατ στα σπριντ!

Ο Τζαβέλλας «ξαναχτύπησε»: «Που είναι ο Σιμάνσκι;;;» - Τρέλανε κόσμο μαζί με Άμραμπατ στα σπριντ!
Photo Credits: INTIME

Τρομερή ατάκα από Τζαβέλλα και η μάχη των σπριντ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ξεκίνημα της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ έγιναν ασκήσεις με σπριντ, στα οποία υπήρχε διαγωνισμός σε δίδυμα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας… κέρδισε τις εντυπώσεις στην άσκηση για διπλό λόγο. Αρχικά ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός κέρδισε στο σπριντ τον Νταμιάν Σιμάνσκι, κάτι που δεν περίμενε κανείς με αποτέλεσμα να αποθεωθεί και να φωνάζει στα αγγλικά «Που είναι ο Σιμάνσκι;;», με τον γυμναστή Μπονίνι να απορεί για ότι είχε δει!

Επίσης, ένας που… τρέλανε τους πάντες στην προπόνηση της ΑΕΚ στην άσκηση με τα σπριντ, ήταν ο Νορντίν Αμραμπατ. Ο 36χρονος Μαροκινός επιθετικός σε διαγωνισμό με τον 25χρονο Ρότα, που έχει αθλητικά προσόντα και ξεχωρίζει για την ταχύτητα του, κέρδισε τον αντίπαλο του και επίσης χειροκροτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, ο Αμραμπατ ακόμη και στο τέλος της προπόνησης έκανε μόνος του συνεχή σπριντ από το κέντρο προς την επίθεση. Δείχνοντας ότι επανήλθε από τον τραυματισμό του και θέλει πολύ να μπει στα ματς ξανά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X