Μπεσίκτας: Νέα πρόταση σε Χάμες Ροντρίγκες - Του δίνει διετές συμβόλαιο και πριμ υπογραφής

Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Χάμες για ΠΑΟΚ – Ξανά στα πλάνα ο Σισέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπεσίκτας προσέγγισε εκ νέου την πλευρά του Χάμες Ροντρίγκες, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση.

Εδώ και μήνες η Μπεσίκτας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χάμες Ροντρίγκες, έχοντας επαφές με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Κολομβιανού άσου με τον Ολυμπιακό, η τουρκική ομάδα δεν έχασε χρόνο και είχε νέα επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η Μπεσίκτας κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για να αποκτήσει τον Χάμες, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους υπογραφής 1,5 εκατ. ευρώ.

Στην Κωνσταντινούπολη εκτιμούν ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα πει το «ναι», καθώς δεν έχει προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση από ομάδα καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X