Κολομβία: Εκτεταμένα επεισόδια με 89 τραυματίες, αναβολή στο «Clasico» (VIDEO)

Κολομβία: Εκτεταμένα επεισόδια με 89 τραυματίες, αναβολή στο «Clasico» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πολύ σοβαρά επεισόδια στην Κολομβία μεταξύ οπαδών και αστυνομίας πριν το ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο Νασιονάλ και Αμέρικα Ντε Κάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σοβαρά επεισόδια στην Κολομβία μεταξύ οπαδών και αστυνομίας πριν το ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο Νασιονάλ και Αμέρικα Ντε Κάλι. Το παιχνίδι εν τέλει αναβλήθηκε, ενώ υπήρξαν και 89 τραυματίες.

Χάος στην Κολομβία! Τα πάντα έδειχναν έτοιμα για το παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας (17/04) ανάμεσα στην Ατλέτικο Νασιονάλ και την Αμέρικα Ντε Κάλι, όμως τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα τόσο εντός όσο και εκτός του σταδίου δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του.

Η κατάσταση στις τάξεις της Ατλέτικο ήταν εξ αρχής τεταμένη, λόγω κόντρας που μαίνεται ανάμεσα σε εκείνη και μια μερίδα των οπαδών της ομάδας. Η αστυνομία παρενέβη στη διαμαρτυρία τους και τα αίματα άναψαν για τα καλά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας υπήρξαν και 89 τραυματίες. Το παιχνίδι εν τέλει θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (18/04 – 2:20).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X