«Πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ στον Χατζισαφί»

«Πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ στον Χατζισαφί»
Photo Credits: INTIME

Στο Ιράν τονίζουν ότι η ΑΕΚ έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον Εχσάν Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Χατζισαφί με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με τον 33χρονο Ιρανό αριστερό μπακ, ωστόσο, να διατηρεί ανοικτή την πιθανότητα να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους. Άλλωστε αποτελεί μια σταθερή επιλογή στο ρόστερ και ειδικά φέτος έχει πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Στο Ιράν αναφέρουν ότι ο Χατζισαφί έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου από την πλευρά της ΑΕΚ και πως έχει ζητήσει χρόνο για να δώσει την οριστική του απάντηση. Επίσης, όπως υποστηρίζει το ιρανικό δημοσίευμα, ο Χατζισαφί φέρεται να ενδιαφέρει δύο συλλόγους της χώρας του και συγκεκριμένα την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Περσέπολις και στην Έστεγκλαλ. Πάντως προτεραιότητα του φαίνεται πως είναι η παραμονή στην Ευρώπη.

Tην ίδια στιγμή, άλλα ιρανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων του Ιράν και για τον άλλο Ιρανό αριστερό μπακ της Ένωσης, Μιλάντ Μοχαμάντι με την Περσέπολις να είναι πιθανό να είναι μία από αυτές. Ο 29χρονος ακραίος μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2024.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X