Γκουαρδιόλα: «Όλο το staff της Σίτι είναι πίσω απ' τον Χάαλαντ κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας»

Γκουαρδιόλα: «Όλο το staff της Σίτι είναι πίσω απ' τον Χάαλαντ κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι στοχεύει στις εννέα νίκες που χρειάζονται για να διατηρήσει τον τίτλο της Premier League και ποντάρει πολλά στον «τρελό» Νορβηγό με τα 45 γκολ στη σεζόν.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το πρόσωπο κλειδί στην προσπάθεια των «Πολιτών» να κυνηγήσουν διακρίσεις σε τρία μέτωπα. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα γνωρίζουν καλά πως αν κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, ξεκινώντας με την επίσκεψη του Σαββάτου στη Λέστερ, θα προσπεράσουν την Άρσεναλ. Οι Gunners παραμένουν στο +6 στην κορυφή έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, αλλά πρέπει να επισκεφτούν το «Etihad» αργότερα αυτό το μήνα.

Ο Χάαλαντ έχει χάσει μόλις τρία παιχνίδια λόγω τραυματισμού για τη Σίτι αυτή τη σεζόν, σε σύγκριση με τα 16 με την Μπορούσια Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν. Μιλώντας για τον θηριώδη striker ο προπονητής του συλλόγου Πεπ Γκουαρδιόλα είπε: «Δεν ξέρω τι έκανε στη Ντόρτμουντ, αλλά εδώ τον φροντίζουμε 24 ώρες. Έχουμε απίστευτους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, είναι πίσω του κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα και μετά τα αφήνουν. Με αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα, πρέπει να τα φροντίσουμε. Είναι τόσο απαιτητικό σήμερα, με διατροφή, ξεκούραση, ύπνο, φαγητό. Πρέπει να είμαστε σαν ρολόι γιατί είναι τόσο μεγάλος. Φυσικοθεραπείες, μασάζ, πλάτες, ώμους, τένοντες, τα πάντα. Δουλεύει τόσο πολύ μέσα στο προπονητικό κέντρο, πολύ περισσότερο από ό,τι στο γήπεδο».

Σχετικά με τις πιθανότητες της Σίτι να διατηρήσει τον τίτλο, ο Καταλανός κόουτςπρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη θέση που βρισκόμαστε. Δεν σκέφτομαι πολύ για τίποτα εκτός από τη Λέστερ. Δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι ή οι καθόλου τίτλοι. Έξι ή επτά εβδομάδες πριν από το τέλος της σεζόν, νιώθω ότι η ομάδα αμύνεται καλά, επιτίθεται καλά και αυτό είναι καλό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X