Χαποέλ Ιερουσαλήμ ενόψει του ματς με την ΑΕΚ: «Οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα»

Χαποέλ Ιερουσαλήμ ενόψει του ματς με την ΑΕΚ: «Οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα»
Photo Credits: INTIME

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του Game 3 κόντρα στην ΑΕΚ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του Game 3 κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα βίντεο που κάνει λόγο για «κόκκινους φιλάθλους που δεν λησμονούν», ενώ προσθέτουν ότι στην αρένα «θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»!

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κυκλοφόρησε ένα βίντεο, προκειμένου να προωθήσει τα εισιτήρια για το Game 3 απέναντι στην ΑΕΚ, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του BCL. «Την επόμενη εβδομάδα η αρένα θα μοιάζει με κάτι που δεν έχετε δει ξανά. Επειδή είμαστε εμείς εναντίον όλου του κόσμου. Και θα επικρατήσουμε», λέει το μήνυμα στο twitter της ισραηλινής ομάδας.

Και το βίντεο που ακολουθεί (με τα λόγια τόσο στα εβραϊκά, όσο και στα αγγλικά) διαθέτει φίλους της Χάποελ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα. Και μιλούν για όσα έζησαν και τον… τελικό που ακολουθεί.

«Περάσαμε μία δύσκολη νύχτα, τραυματική, πυροτεχνήματα, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης, πέτρες», αναφέρει το βίντεο, έχοντας και πλάνα απ’ όσα έγιναν στο Game 2 στα Άνω Λιόσια. Και συνεχίζει: «Την επόμενη εβδομάδα, οι κανόνες του αγώνα θα αλλάξουν, οι Έλληνες θα συναντήσουν χιλιάδες Κόκκινους, οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν, με το δικό μας τρόπο, τον αθλητικό τρόπο, το δίκαιο τρόπο, τον τρόπο του fair play, οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν στην αρένα. Δεν υπάρχει ούτε μία κόκκινη γυναίκα, ούτε ένας κόκκινος άνδρας, κανένας κόκκινος δεν μένει στο σπίτι του. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Τώρα. Θα εκραγεί».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X