Γερό κράξιμο του Κόρντομπα στον Χάμες: «Το να ξανακάνεις το ίδιο λάθος είναι ηλίθιο»

Γερό κράξιμο του Κόρντομπα στον Χάμες: «Το να ξανακάνεις το ίδιο λάθος είναι ηλίθιο»
Photo Credits: INTIME

O Όσκα Κόρντομπα, άλλοτε σπουδαία προσωπικότητα της εθνικής Κολομβίας, εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Χάμες Ροντρίγκες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός και Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους πρόωρα. Ένα διαζύγιο που από πλευράς «ερυθρολεύκων» λίγο πολύ αναμενόταν βάσει των ελάχιστων συμμετοχών του Κολομβιανού σούπερ σταρ, ενώ από αυτή του ποδοσφαιριστή γίνεται λόγος για προσωπικά ζητήματα.

Η είδηση έχει κάνει τον γύρω του κόσμου, με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά Μέσα να αναφέρονται στις εξελίξεις γύρω από τον 31χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο βετεράνος γκολκίπερ Όσκαρ Κόρντομπα όταν ρωτήθηκε για την επιλογή αποχώρησης του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό δεν έδωσε μία τόσο καλή απάντηση. Ο Κόρντομπα που υπήρξε διεθνής φυσικά με τη χώρα του, την Κολομβία, είχε και αυτός θητεία στην Ευρώπη αλλά όχι σε top clubs όπως ο Χάμες.

«Υπήρχε μια φράση που μας είπε ο Μπιάνκι και αυτή είναι ότι το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο, το να ξανακάνεις λάθος μπορεί να είναι, αλλά το να ξανακάνεις αυτό το λάθος είναι ανόητο», ανέφερε αρχικά.

Για να πάρει τον λόγο ο δημοσιογράφος Φρανσίσκο Βέλες ώστε να τον ρωτήσει αν στο μυαλό του Χάμες Ροντρίγκες έχει μπόλικη… βλακεία: «Λοιπόν ναι, βλέπουμε πολλά συνεχόμενα λάθη και τώρα δεν ξέρω τι να περιμένουμε».

Δείτε το tweet:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X