ΑΕΚ: Σπάει τα… κοντέρ ο «καυτός» Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Σπάει τα… κοντέρ ο «καυτός» Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Η εκτελεστική δεινότητα του 25χρονου, η συχνότητα με την οποία σκοράρει και τα οφέλη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εάν κάποιος έλεγε πριν από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν πως ο Λιβάι Γκαρσία θα φτάσει τα 16 γκολ (σε 31 παιχνίδια) με τη φανέλα της ΑΕΚ, αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης (κι όχι στα «φτερά» όπως είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στην προ – Αλμέιδα εποχή) τότε ασφαλώς η συγκεκριμένη πρόβλεψη θα…σήκωνε πολύ μεγάλη κουβέντα και μεταξύ μας, θα φάνταζε too good, to be true.

Κι όμως, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία έπειτα από την εσωτερική…μετάθεση και το νέο του ρόλο, αλλά σπάει το προσωπικό του κοντέρ και κάνει ατομικό ρεκόρ καριέρας με τα 16 γκολ.

Τόσα, όσα ουδέποτε είχε σημειώσει στους προηγούμενους σταθμούς της καριέρας του και πριν από την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης τον Σεπτέμβριο του ΄20.

Επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο με πρωταγωνιστή τον διεθνή άσο από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο, έχει να κάνει με το γεγονός πως κάθε φορά που σκόραρε με τις προηγούμενες ομάδες του, αυτές έφευγαν από το γήπεδο χωρίς να χάσουν και ήταν αήττητες, ενώ το ίδιο συνέβη και τον πρώτο χρόνο της θητείας του στην Ένωση.

Την περίοδο 2021-22 η ΑΕΚ ηττήθηκε σε μόλις δύο παιχνίδια όπου Γκαρσία βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαβάστε τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X