Champions League: Πρώτο βήμα πρόκρισης από την Ίντερ, επικράτησε της Μπενφίκα με 2-0

Champions League: Πρώτο βήμα πρόκρισης από την Ίντερ, επικράτησε της Μπενφίκα με 2-0
Photo Credits: INTIME

Νίκησε τη Μπενφίκα με 2-0 η Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη παρουσία της Ίντερ σε προημιτελική φάση Champions League μετά από 12 χρόνια, βρήκε την ομάδα του Μιλάνου να παίρνει τεράστιο «διπλό» στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας από τη Μπενφίκα (2-0) και να βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους ημιτελικούς, έχοντας τη ρεβάνς στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (19/04).

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι οδήγησε την Ίντερ σε πρόκριση εις βάρος μίας ακόμη πορτογαλικής ομάδας, της Πόρτο, στον προηγούμενο γύρο και μετά την αποψινή νίκη των «νερατζούρι» μπορεί πια να αισθάνεται πιο σίγουρος στον πάγκο τους.

Η Ίντερ είχε να νικήσει για περισσότερο από ένα μήνα (τελευταία φορά ήταν στις 5/03 επί της Λέτσε στη Serie A) και το μέλλον του Ιταλού τεχνικού παρέμενε αβέβαιο. Τα γκολ του Μπαρέλα στο 51΄ και του Λουκάκου με πέναλτι στο 82΄, όμως, του έδωσαν «παράταση ζωής» και στην Ίντερ το δικαίωμα να ονειρεύεται βάσιμα ότι θα συνεχίσει στη διοργάνωση, αρκεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X