Super League: Επιστολή σε ΕΠΟ, ΚΕΔ για την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών στο ΑΕΚ-Αρης

Super League: Επιστολή σε ΕΠΟ, ΚΕΔ για την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών στο ΑΕΚ-Αρης
Photo Credits: INTIME

H Super League θα ζητήσει διευκρινίσεις από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ επειδή αντικαταστάθηκαν οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Super League θα ζητήσει διευκρινίσεις από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ επειδή αντικαταστάθηκαν οι Πολωνοί διαιτητές που είχε προγραμματιστεί να διευθύνουν το ΑΕΚ-Αρης.

Επιστολή στην ΕΠΟ αλλά και την ΚΕΔ με ερωτήματα όπου θα ζητά διευκρινήσεις για το πώς αντικαταστάθηκαν πρόσφατα οι ρέφερι από την Πολωνία που είχαν αρχικά οριστεί να διευθύνουν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη θα στείλει η Super League, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Συνεταιρισμός.

Οπου διευκρίνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ τα ερωτήματα που αναφέρει σχετίζονται με εκείνα που έθεσαν πρόσφατα με αντίστοιχες ενέργείες τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (εδώ και εδώ αντίστοιχα).

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts.

Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. (αποχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και ψήφισε “Λευκό” η ΕΠΟ), αποφάσισε όπως αποσταλεί θεσμική επιστολή προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ (κ. Bennett) και ΕΠΟ (κ. Μπαλτάκο), με τα ερωτήματα, σε σχέση με τις συνθήκες αντικατάστασης των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-Άρης της 9ης Απριλίου, που τέθηκαν σε σχετικές επιστολές των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τις ΠΑΕ-Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X