Όταν η «Θύρα 13» ξεμπρόστιαζε τον Αλαφούζο: «Χρησιμοποιείς τον Παναθηναϊκό για πολιτικά παιχνίδια μαζί με Μαρινάκη»

Όταν η «Θύρα 13» ξεμπρόστιαζε τον Αλαφούζο: «Χρησιμοποιείς τον Παναθηναϊκό για πολιτικά παιχνίδια μαζί με Μαρινάκη»

Αντίδραση μόνο όταν τους συμφέρει φαίνεται πως βγάζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν κάνει... τουμπεκί για την συστράτευση Αλαφούζου-Μαρινάκη φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κόντρα της Θύρας 13 με τον Γιάννη Αλαφούζο κρατάει χρόνια. Φέτος, ξαφνικά, τα ξέχασαν όλα. Ξεχάστηκαν οι αισχρές ύβρεις, τα πανό, οι διαμαρτυρίες, τα πλακάτ με το πρόσωπο του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Ξεχάστηκαν όλα στον βωμό της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Κάνουν πλέον τα στραβά μάτια στην συστράτευση ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη. Καμία αντίδραση. Σιωπή.

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2022, στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 σήκωσαν πανό που έγραψε «Πούλα και εξαφανίσου» προς τον Γιάννη Αλαφούζου.

«Χρησιμοποιείς τον Παναθηναϊκό για πολιτικά παιχνίδια μαζί με Μαρινάκη»

Δεν θα πάμε πολύ πίσω. Το 2017 μια ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανέφερε πως έφταιγε η «κυβερνητική διαπλοκή» για μια γκέλα με τον Λεβαδειακό είχε φέρει την οργισμένη αντίδραση των οπαδών.

«Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε – και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας – τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξοργίστηκαν με τόσο με το ύφος της ανακοίνωσης όσο και με τους ισχυρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου. Μάλιστα η Θύρα 13 εξέδωσε τότε ανακοίνωση καταγγέλοντας τον Γιάννη Αλαφούζου για προσπάθεια εξυπηρέτησης πολιτικών συμφερόντων μέσα από τον Παναθηναϊκό.

Στην ίδια γραμμή με τον Αλαφούζου και η εφημερίδα του Ολυμπιακού «Γαύρος». Αυτό προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που πλέον κατηγορούν τον Γιάννη Αλαφούζο για σύμπλευση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Όλα αυτά γιατί επέλεξες να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση […] Αλήθεια, πού εξαφανίστηκαν τα ρεπορτάζ για το πρεζόπλοιο και την εγκληματική οργάνωση; Πού πήγαν οι δίκες και οι καταδίκες για τον καινούριο εκδότη- καναλάρχη;», σημειώνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απευθυνόμενοι στον Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο δείχνουν την πόρτα εξόδου από την ομάδα:

«Μετά τα όσα έχουν συμβεί, πρόεδρε-διαχειριστή, οφείλεις να μιλήσεις ανοιχτά στον κόσμο, όπως άλλωστε έχεις δεσμευτεί, να δώσεις τα πραγματικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και να κάνεις ξεκάθαρες τις πρόθεσεις σου για το άμεσο μέλλον του Συλλόγου . Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα….. όσοι αγαπάνε πραγματικά το Σύλλογο, οφείλουν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ να ανασάνει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X