Γκουαρδιόλα: «Στο ίδιο επίπεδο με Ρονάλντο και Μέσι ο Χάαλαντ»

Γκουαρδιόλα: «Στο ίδιο επίπεδο με Ρονάλντο και Μέσι ο Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

«Στο ίδιο επίπεδο με Ρονάλντο και Μέσι ο Χάαλαντ», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, είπε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι του ίδιου διαμετρήματος με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφότου ο Νορβηγός διεθνής σκόραρε δύο γκολ στη νίκη του Σαββάτου στην Premier League με 4-1 επί της Σαουθάμπτον.

Ο Χάαλαντ σκόραρε με κεφαλιά και «ψαλιδάκι» ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, με τα 30 από αυτά στο πρωτάθλημα Αγγλίας.

Το σύνολό του ισοφάρισε  με τον καλύτερο τρόπο την επίδοση από παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ σε όλες τις διοργανώσεις σε μία μόνο σεζόν, ισοφαρίζοντας τον Ρουντ φαν Νιστελρόι το (2002-03) και τον Μοχάμεντ Σαλάχ (2017-18).

«Έχουμε ζήσει δύο απίστευτες δεκαετίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, αλλά είναι σε αυτό το επίπεδο», είπε ο Γκουαρδιόλα στο BBC το Σάββατο. Ο Ισπανός τεχνικός ένιωσε δέος για την εκτέλεση του δεύτερου τέρματος του Χάαλαντ.

«Δεν είναι εύκολο να σηκώσεις την μπάλα στον ουρανό και να την βάλεις στο χορτάρι», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε στο ύψος του ότι έχει αυτή την ικανότητα. Εξαιρετικό γκολ».

Ο 22χρονος, ο οποίος εντάχθηκε στη Σίτι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, απέχει πλέον τέσσερα τέρματα από το ρεκόρ των 34 σε μια περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, που έθεσαν οι Άλαν Σίρερ και Άντι Κόουλ.

Η Σίτι είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα με 67 βαθμούς μετά από 29 αγώνες, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X