ΑΕΚ - Ολυμπιακός 78-85 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 78-85 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

LIVE η εξέλιξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό από το enwsi.gr

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στα Λιόσια (ERT sports1) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, δύο στο πρωτάθλημα από ΠΑΟΚ και Προμηθέα και μία στην Ευρώπη από την Χαποέλ και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Απέναντι τους θα βρουν έναν Ολυμπιακό που είναι αήττητος εδώ και 1.5 χρόνο στην Ελλάδα και τρέχει ένα απίστευτο σερί 54-0. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχει ρίξει ρυθμούς και προσπαθεί να κάνει συντήρηση πριν τα playoff της Ευρωλίγκας. Η Ένωση έχει οδηγό τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που έπαιξε, όμως θα χρειαστεί πολύ καλή απόδοση από το σύνολο των παικτών της αν θέλει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην πρώτη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πέραν του γνωστού με τον Στρέλνιεκς και θέλει η ομάδα του να κάνει μια καλή εμφάνιση, ώστε να πάρει ψυχολογία πριν το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Χαποέλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει απόντες και θα αποφασίσει ποιον από τους επτά ξένους θα αφήσει εκτός σήμερα.

LIVE το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X