Μπαρτσελόνα: Πέντε ταλέντα από τις ακαδημίες που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν

Μπαρτσελόνα: Πέντε ταλέντα από τις ακαδημίες που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λόγω των οικονομικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα ο ισπανικός σύλλογος δίνει βαρύτητα στα ταλέντα των ακαδημιών με πέντε εξ αυτών να ξεχωρίζουν.

Τσάντι Ριάντ

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από το 2022 στην B’ ομάδα της Μπαρτσελόνα και φέτος έχει αγωνιστεί στο 90% των αγώνων. Η ικανότητα του Μαροκινού να βγάζει επιτυχώς την μπάλα από την άμυνα και να καλύπτει τα κενά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, στοιχείο που λείπει από την πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Μάλιστα ο Τσάβι του έχει δώσει ήδη μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Οσασούνα τον Νοέμβριο.

Εστάνις Πεδρόλα

Ο Πεδρόλα θα μπορούσε να προστεθεί στο επιθετικό ροτέισον του Τσάβι. Φέτος έχει εξαιρετικά στατιστικά σκοράροντας ένα γκολ ανά ενάμιση παιχνίδι. Αντί το ύψος του (1.85) να τον δυσκολεύει, τον βοηθά επιδεικνύοντας την επιβλητική σωματική του διάπλαση που του δίνει τον κατάλληλο διασκελισμό ώστε να προσπερνά τους αντιπάλους του. Ο 19χρονος Ισπανός μετρά μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα το 2022.

Αλέιξ Γκαρίδο

Ο νεαρός χαφ είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και συνδέεται με επιτυχία με τους συμπαίκτες του. Έχοντας ολοκληρώσει την περίοδο ανάπτυξής του στην ομάδα κάτω των 19 ο Γκαρίδο έκανε το ντεμπούτο του στην La Liga στην νίκη επί της Έλτσε πριν λίγες ημέρες περνώντας ως αλλαγή στο 84ο λεπτό.

Αρνάου Τένας

Με τον δεύτερο τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα Ινάκι Πένα να ζητά να φύγει από την Βαρκελώνη για να βρει αλλού χρόνο συμμετοχής ο Αρνάου Τένας των ακαδημιών της ομάδας στα 21 του και μετά από πολλές παραστάσεις με την Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να είναι μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Τερ Στέγκεν. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Τσάβι γνωρίζει πολύ καλά, και που πλέον έχει 22 συμμετοχές φέτος με την Β’ ομάδα με 12 clean sheets. Μάλιστα η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Λαμίν Γιαμάλ

Πάμε και στον νεότερο της λίστας τον Λαμίν Γιαμάλ. Σε ηλικία μόλις 15 ετών το όνομα του Γιαμάλ ακούγεται ήδη στις τάξεις της Μπαρτσελόνα μιας και οι αριθμοί του για την ηλικία του εντυπωσιάζουν. Αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην ομάδα κάτω των 19 όμως με τις προσδοκίες για αυτόν να είναι υψηλές δεν αποκλείεται να δούμε τον 15χρονο επιθετικό που αρέσει στον Τσάβι να παίρνει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα σε πολύ μικρή ηλικία όπως άλλωστε είχε συμβεί και με τον Ανσού Φατί.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X