Γιόνσον: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Γιόνσον: «Κάθε ματς είναι τελικός»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιόνσον ενόψει του ματς με τον Άρη την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γένς Γιόνσον σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του ματς με τον Άρη, χαρακτήρισε κάθε ματς σαν τελικό. Ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που έδωσε η ΑΕΚ στον Βόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόνσον

Για το ματς με τον Βόλο. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε αυτό που έπρεπε.

Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, που θα «σκότωνε» το παιχνίδι.

Και αυτό ήταν το μειονέκτημά μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Δυσκολευτήκαμε λίγο παραπάνω και πρέπει να τα καταφέρνουμε καλύτερα από αυτό.

Συνολικά, όμως, αξίζαμε τη νίκη και αυτό είναι το καλό.

Για το αν η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Για να είμαι ειλικρινής, όχι, δε νομίζω ότι είχαμε απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Ο Βόλος δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά του δόθηκαν οι προϋποθέσεις και αυτό δεν ήταν καλό για εμάς. Οπότε, χρειαζόμαστε περισσότερο έλεγχο, ειδικά όταν είμαστε μπροστά στο σκορ με 1-0, χρειάζεται περισσότερος έλεγχος. Να είμαστε έτοιμοι, στο τέλος, να «σκοτώνουμε» το παιχνίδι.

Για το πώς αντιμετωπίζουν τα Play offs.Νιώθω ότι οι παίκτες και ο προπονητής είμαστε καλοί στο να παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε ματς είναι «τελικός», δεν βλέπουμε πέντε παιχνίδια μπροστά, δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα πέντε παιχνίδια. Επικεντρώνουμε τη σκέψη μας στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, τώρα έχουμε τον Άρη. Φυσικά, απολαμβάνουμε τους τρεις βαθμούς με τον Βόλο, όμως τώρα έχουμε τον Άρη και αυτό είναι το σημαντικό.

Για την αίσθηση του να αποτελεί μέρος των φετινών Playoffs.Είναι ωραίο. Φυσικά, γι’ αυτό γίνεσαι ποδοσφαιριστής, για να παίζεις μεγάλα παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο. Νιώθω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τέσσερις – πέντε ομάδες υψηλού επιπέδου και είναι καλό. Είναι όμορφο για τη διοργάνωση, για το άθλημα και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ωραίο.

Για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Όπως είπατε, είναι ένα δύσκολο ματς. Τα έχουν πάει καλά και πρόσφατα στα Playoffs και όλες οι ομάδες υποφέρουν απέναντί τους. Όπως είπα και πριν, θα πρέπει να τους δείξουμε τον ίδιο σεβασμό με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Γιατί μπορεί εύκολα να υποφέρουμε απέναντί τους. Οπότε θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X