Διακοπή λόγω επεισοδίων στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

Διακοπή λόγω επεισοδίων στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ
Photo Credits: INTIME

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΕΛ διακόπηκε στο 48ο λεπτό λόγω επεισοδίων και σύρραξης των οπαδών των δύο ομάδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διακοπή στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης υπήρξε στο παιχνίδι της Νίκης Βόλου κόντρα στην ΑΕΛ στο «Πανθεσσαλικό», με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν να κινητοποιούνται προς αυτούς των «βυσσινί» κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Έτσι, τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και με το σκορ στο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οπαδοί Νίκης Βόλου έφτασαν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων και ξεκίνησε η μάχη σώμα με σώμα, ενώ υπήρξε και ρίψη καπνογόνων, στην προσπάθειά τους να έρθουν σε επαφή.

Μετά από παρέμβαση των ΜΑΤ, η ένταση εκτονώθηκε, ωστόσο το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει και πάλι, αν δεν εκκενωθεί το γήπεδο, όπως ακούστηκε από τα μεγάφωνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει οριστική διακοπή, ενώ οι φίλοι της ΑΕΛ είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μετακινούνται από το σημείο που βρίσκονται.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X