Καραλής για το ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι: «Ο,τι μεγαλύτερο έχει κάνει Ελληνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας» (ΦΩΤΟ)

Καραλής για το ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι: «Ο,τι μεγαλύτερο έχει κάνει Ελληνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή για το μεγάλο ταξίδι με την ΑΕΚ στο Βελιγράδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ  μια ημέρα σαν τη σημερινή πριν 24 χρόνια έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα απέναντι στον πόλεμο.

Η Ένωση θα μπορεί για πάντα να μιλά για ειρήνη, για θάρρος, για αλληλεγγύη των λαών. Όλες αυτές τις έννοιες που η αποστολή της ΑΕΚ κουβάλησε μαζί της, σαν σήμερα πριν από 24 ολόκληρα χρόνια, μέχρι και το Βελιγράδι. Η ΑΕΚ σαν σήμερα έσπαγε το εμπάργκο και έφτανε μέχρι το ρημαγμένο Βελιγράδι, όχι μόνο για να στείλει το μήνυμα πως πρέπει να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί. Ούτε μόνο για να σταθεί στο πλευρό του δοκιμαζόμενου σέρβικου λαού. Αλλά για να αποδείξει πως η ειρήνη βρίσκει τρόπο να νικά. Και το απέδειξε.

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής σε ανάρτησή του αναφέρει όσα θυμάται από εκείνο το ταξίδι, αλλά δείχνει τα σουβενίρ που αποκόμισε από το Βελιγράδι.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή:

Αλληλεγγυη. Στους Σέρβους. Ενάντια στον πόλεμο. Στους Αμερικανικούς βομβαρδισμούς. Στο ΝΑΤΟ. Μια ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη, που υλοποιήθηκε από τους παίκτες και το προπονητικό της τημ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στις φωτογραφίες πιο πάνω:

-Με τη φανέλα του Tomic (φωτο-2,η μοναδική που έχω, ο ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ, από το ταξίδι)) σουβενίρ ΖΩΗΣ, που δώρισα φέτος, πολύ περήφανος, για το Μουσείο της ΑΕΚ (φωτο-1)

-Το…σακουλάκι της ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑΣ (φωτο 4-5). Ενώ τους βομβάρδιζαν μας ετοίμασαν… δώρα: λαβαράκι, πιν, σημειωματάριο με στυλό, σπίρτα και κονκάρδα. Και ημερολόγιο!

Και βέβαια η διαπίστευση (του…SUPERSPORT), η κάρτα επιβίβασης για Βουδαπέστη, ένα εισιτήριο αγώνα και ένας “στόχος Παρτιζάνικος” (φωτο-3).

Ανεκτίμητα κειμήλια ζωής, ασύγκριτα, άφθαρτα στον χρόνο…

Υ.Γ Ο,τι μεγαλύτερο έχει κάνει Ελληνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Και ευρωπαϊκό κύπελλο (…λέμε τώρα) δεν το ξεπερνάει!

Υ.Γ1 Μαζί μας ήταν και η επιτομή της ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑΣ. Ο “1ος Παρτιζάνος της Ευρώπης”, ο Μανώλης Γλέζος (RIP😥)…

Υ.Γ2 Με τις κόρες μου τότε (ούτε) 3ων ετών και …6,5 μηνών, τώρα που το σκέφτομαι… Να ‘ναι καλά η σύζυγος που γκρίνιαξε λίγο αλλά βέτο δεν έβαλε. Γιατί, αν ΔΕΝ είχα πάει σ’ αυτό το διήμερο ταξίδι, θα το μετάνιωνα για μια… ολόκληρη ζωή.

Ήταν απ’ αυτά τα…once in a life time, που λένε κι οι… Αμερικανοί!!!

Υ.Γ3 Την παραμονή στον ημιόροφο του ξενοδοχείου στη Βουδαπέστη θυμάμαι τον Μελισσανίδη να λέει (μετά τα τηλεφωνικά… γαλλικά στον Στάθη για την ENIC που δεν ήθελε να πάμε): “Οι Αμερικανοί δεν εγγυώνται για κατάπαυση του πυρός. Όποιος δεν θέλει να έρθει, ας μείνει εδώ και θα τον πάρουμε στην επιστροφή”.

Δεν έμεινε… κανείς πίσω.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X