Μόνο ο Ολυμπιακός ευνοείται ως τώρα στα play offs

Μόνο ο Ολυμπιακός ευνοείται ως τώρα στα play offs
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας κάνει σούμα σε όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με την άγρια εύνοια του Ολυμπιακού και τα «πιστόλια» σε βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο ο Ολυμπιακού δεν έχει μετά από τρεις αγωνιστικές στα play offs οποιοδήποτε αμφισβητούμενο σφύριγμα σε βάρος του. Καμιά φάση που να συζητήθηκε έστω και να πήγε κατά του Ολυμπιακού. Είτε μιλάμε για τον Διαμαντόπουλο, είτε για τον Βερίσιμο, είτε για τον Λετισιέ, δεν υπήρξε ούτε μια φάση κρίσιμη που να πήγε ενάντια στον Ολυμπιακό. Μιλάμε πάντα σύμφωνα με την άποψη των κανονικών ανθρώπων ή έστω των κανονικών ανθρώπων – οπαδών της ομάδας του Πειραιά. Όχι σύμφωνα με την προπαγάνδα τους.

Τους ακολουθεί ο ΠΑΟΚ. Αυτοί έχουν μια φάση για την οποία έγινε κουβέντα έστω, αυτή στο μεταξύ μας ματς με το μαρκάρισμα στον Αουγκούστο πριν το γκολ του Αραούχο. Δεν υπάρχει φάουλ, αλλά είναι μια φάση που συζητήθηκε, που χωράει συζήτηση αν θέλεις βρε αδερφέ και ήταν εναντίον τους. Όμως στο ίδιο ματς είχαν το πιο ευνοϊκό σφύριγμα της χρονιάς με το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ. Όπως είχαν και το πέναλτι στο Βικελίδης, που ακόμη και με VAR δεν είναι απλά τραβηγμένο, αλλά… παρατραβηγμένο και μάλλον ανύπαρκτο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα εναντίον του

Η ΑΕΚ έχει τον Νταμπάνοβιτς στην πρεμιέρα των play offs να υποδεικνύει πέναλτι υπέρ της και να αλλάζει απόφαση χωρίς VAR. Έχει όπως πλέον αποδείχθηκε περίτρανα 100% δίκιο να αντικρούει ως απαράδεκτες τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για σφυρίγματα υπέρ της. Έχει το άγριο πιστόλι στην Τούμπα με Κουλμπάκοφ.

Μόνο ο Ολυμπιακός δεν έχει απολύτως τίποτα εναντίον του. Η ομάδα δηλαδή που φωνάζει περισσότερο και συνεχώς για την διαιτησία. Η ομάδα που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της κι αυτό αποδεικνύεται πλέον περίτρανα από τις καταγγελίες ακόμη και του αρχιδιαιτητή, για να ελέγξει τους ορισμούς ξένων διαιτητών.

Η ομάδα που χρησιμοποιεί την κυβέρνηση για να πιέζει την UEFA και για λογαριασμό της οποίας ο αρμόδιος υφυπουργός βγάζει αβέρτα αποφάσεις για έκπτωση μη αρεστών διοικήσεων σε κατά τόπους ποδοσφαιρικές ενώσεις. Ναι, έχουμε κι αυτή την φάμπρικα τελευταία από τους Αυγενάκη – Μαυρωτά. Πράγματα που δεν συνέβαιναν ούτε επί χούντας. Ή στην καλύτερη συνέβαιναν μόνο επί Χούντας.

Και να μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Η «κλήρωση» του προγράμματος των play offs, έγινε επί προεδρίας την Λίγκα και με την επιμέλεια θεσμικά του ιδιοκτήτη αυτής της ομάδας. Ναι, αυτή η κλήρωση που έφερε την ΑΕΚ να παίζει Κυριακή – Τετάρτη μετά το Πάσχα με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ξανά Ολυμπιακό.

Ο Γκρανκάσας

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X