Πάει για το «break» η ΑΕΚ κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πάει για το «break» η ΑΕΚ κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο παιχνίδι για την ΑΕΚ σήμερα απέναντι στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην «Pais Arena» από την Χαποέλ Ιερουσαλήμ (CosmoteSport 4) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της σειράς, με φόντο την πρόκριση στο Φάιναλ-4 του BCL.

Ίσως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για την Ένωση που θέλει να σπάσει την έδρα των Ισραηλινών από τον πρώτο αγώνα για να τελειώσει την δουλειά την επόμενη Τετάρτη στα Λιόσια. Ανήμερα της επετείου για το 1968, κατά την οποία η ΑΕΚ έχει καλή παράδοση, καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο, σε ένα γήπεδο που έχει ξανακερδίσει στο παρελθόν.

Ο Ηλίας Καντζούρης μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ετοίμασε τους παίκτες του για μια μεγάλη μάχη και έναν αγώνα που θα είναι ο τρίτος μέσα σε 5 μέρες. Μπορεί να υπάρχει κούραση όμως η σημαντικότητα του αγώνα τα αφήνει όλα στην άκρη. Ο προπονητής της Ένωσης, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μια υπέρβαση, όπως σε πολλά Ευρωπαϊκά βράδια φέτος.

Από την άλλη μεριά η Χαποέλ, είναι πλήρης, ξεκούρασε στο πρωτάθλημα τους δύο καλούς της παίκτες, το Σπίντι Σμιθ και τον Ράντολφ, με τον κόσμο να αναμένεται να δημιουργήσει μια «ζεστή» ατμόσφαιρα με περισσότερους από 8000 φίλους της.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκεται και πάλι μαζί με την ομάδα, ως αρχηγός αποστολής, μαζί με περίπου 100 φίλους της Ένωσης που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X