Ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητή και στη Νότιγχαμ

Ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητή και στη Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλάζει σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, προπονητή στη Νότιγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και λίγη ώρα αλλά μπορεί να μην είναι η μόνη αλλαγή προπονητή σε ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, αγγλικά Μέσα αποκαλύπτουν πως ο Στιβ Κούπερ έχει βρεθεί στη δυσμένεια του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν αποκλείεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Ο Μαρινάκης ήταν απογοητευμένος από τις αλλαγές που έκανε ο Κούπερ στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Γουλβς, με τον Έλληνα εφοπλιστή να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να αντιστρέψει την κατάσταση στα επόμενα παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Μαρινάκης δεν είχε εντυπωσιαστεί και από την αντίδραση μερικών παικτών, οι οποίοι πιστεύει πως ήταν υπερβολικά ενθουσιώδεις όταν πανηγύρισαν την ισοπαλία 1-1 με τους «Λύκους» και δεν θεωρείται απίθανο να υπάρχουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X