Ντέμης: «Αν η ΑΕΚ κερδίσει Βόλο και Άρη, θα είναι το πιο ισχυρό φαβορί για το πρωτάθλημα» (VIDEO)

Ντέμης: «Αν η ΑΕΚ κερδίσει Βόλο και Άρη, θα είναι το πιο ισχυρό φαβορί για το πρωτάθλημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Αν η ΑΕΚ κερδίσει Βόλο και Άρη, θα είναι το πιο ισχυρό φαβορί για το πρωτάθλημα», είπε στο σχόλιό του στο «Monday FC» στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη, θα είναι το ισχυρότερο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η νίκη στην Τούμπα είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και ίσως να κρίνει το πρωτάθλημα», είπε στο σχόλιό του για το ντέρμπι της Τούμπας και όχι μόνο στο «Monday FC» στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα πνευματικά είναι πιο έτοιμη, από όλους είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι», είπε ακόμη ο Ντέμης.

«Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια 4 ντέρμπι», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης και επέμεινε: «Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοικτά»

«Η ΑΕΚ μπήκε στο β’ για να πάρει το ματς και όχι να καταστρέψει το ματς του ΠΑΟΚ, παρότι γνώριζε ότι ο ΠΑΟ είχε μείνει στο Χ και τη βόλευε, ενδεχομένως, η ισοπαλία», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το 1-0 του Αραούχο, ο Ντέμης ήταν ξεκάθαρος. «Το γκολ του Αραούχο είναι ζωγραφιά», είπε και έσπευσε να μιλήσει για την ασίστ του Μάνταλου. «Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ», είπε.

Όσο για το τέρμα του Σέρχιο και αν του θυμίζει τον εαυτό του, υπογράμμισε: «Το γκολ που έβαλε ο Αραούχο, δεν θυμίζει εμένα, μπορεί να έχω βάλει. Αλλά είναι γκολ στυλ Αραούχο».

«Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε…», ανέφερε ξανά ο Ντέμης και έσπευσε να μιλήσει για τον Κουλμπάκοφ.

«Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακυρωσε το γκολ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Άρχισα να στεναχωριέμαι και τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ – ΠΑΟ».

Όσο για τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Δεν ήταν καλός. Δεν είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες. Χθες ο Αουγκούστο ήταν εκτός παιχνιδιού λόγω των νεύρων του. Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Ζίβκοβιτς, τα περίμενε όλα απ’ αυτόν».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X