Εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!

Εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Τέλειωσε και ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νέο προπονητή θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός τα πλέι οφ, καθώς ο Μίτσελ μετά το γιουχάρισμα που δέχθηκε στο Καραϊσκάκη υπέβαλε την παραίτησή του!

Να θυμίσουμε ότι στον Ρέντη υπήρχε η αίσθηση πως ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση που υπάρχει μετά και την ισοπαλία με τον Άρη (2-2), ενώ και οι οπαδοί είχαν ζητήσει την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα η διοίκηση του Ολυμπιακού βρέθηκε στον Ρέντη ώστε να πάρει τις σχετικές αποφάσεις. Έτσι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τα πλέι οφ με νέο προπονητή, με το πιο πιθανό να είναι να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Ανιγκό.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του σε δύο ημέρες (Tετάρτη, 21:00) το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Κυριακή πάει στην Λεωφόρο να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι και την Μεγάλη Τετάρτη αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ήδη έχει απομακρύνει δύο προπονητές φέτος. Τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κάρλος Κορμπεράν, τον οποίο διαδέχθηκε ο Μίτσελ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Τέλος, χθες βράδυ η Θύρα 7 με νέα ανακοίνωση της τον κάλεσε να αποχωρήσει τον σύλλογο, κάτι που είχε κάνει και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X