Λέστερ: Σε πρώτο πλάνο ο Πότερ για αντι-Ρότζερς!

Λέστερ: Σε πρώτο πλάνο ο Πότερ για αντι-Ρότζερς!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρέιαμ Πότερ φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης της Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σαββατιάτικη (01/04) εντός έδρας ήττα της Τσέλσι από την Άστον Βίλα (0-2) αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο των «μπλε», με τη διοίκηση του συλλόγου λίγες ώρες αργότερα να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 47χρονο τεχνικό.

Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα από το Νησί, αναφέρουν πως ο Βρετανός προπονητής δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους, καθώς σύμφωνα με τη «Mirror», βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λέστερ!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η διοίκηση των «αλεπούδων» τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπο του Πότερ και τη δουλειά που παρουσίασε τα προηγούμενα χρόνια στην Μπράιτον, με αποτέλεσμα να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του μετά την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο «King Power Stadium».

Άλλωστε, η Λέστερ ψάχνει έναν τεχνικό με εμπειρία και γνώση της Premier League ώστε να σώσει τη φετινή σεζόν, καθώς οι πρωταθλητές του 2016 βρίσκονται αυτή την στιγμή εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -1 από τη σωτηρία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X