Τζαβέλλας: «Στα δύσκολα καταφέραμε να δείξουμε τι είμαστε - Πήραμε τεράστια σε κρίσιμο σημείο»

Τζαβέλλας: «Στα δύσκολα καταφέραμε να δείξουμε τι είμαστε - Πήραμε τεράστια σε κρίσιμο σημείο»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα απόψε στην Τούμπα.

Οι δηλώσεις του Τζαβέλλα

«Πολλά τα συναισθήματα, γενικά και για το πέρασμά μου από εδώ. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε, τους κοιτάξαμε στα μάτια.

Πήραμε μία μεγάλη νίκη που δεν είναι τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς. Θα επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε. Σε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική η προσέγγισή μας. Μας πίεσε ο ΠΑΟΚ, όμως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, πήραμε τεράστια νίκη σε ένα κρίσιμο σημείο».

Για το ότι έπαιξε βασικός και το ότι αφιέρωσε το γκολ στον Φερνάντες: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έπαιξα. Το να υπομένω το… μαρτύριο είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Σήμερα δεν θα πανηγύριζα αν έβαζα γκολ, έβαλα και γω ένα λιθαράκι. Στα δύσκολα καταφέραμε να δείξουμε τι είμαστε και να επιστρέψουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Πάολο που δεν ήταν μαζί μας και είχε ένα πρόβλημα υγείας όχι σοβαρό, αλλά είναι αφιερωμένη η νίκη σε αυτόν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X