Έξαλλοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το σκάνδαλο στην Τούμπα: «Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα!»

Έξαλλοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το σκάνδαλο στην Τούμπα: «Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα!»
Photo Credits: INTIME

Νέα ανάρτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην Τούμπα με την ΑΕΚ να σφάζεται από την αρχή!

Στο 7ο λεπτό η ΑΕΚ πίεσε και αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, ο Πινέδα έφυγε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι, έσπασε την μπάλα στον Άμραμπατ και εκείνος την έσπρωξε στα δίχτυα. Ωστόσο για λόγο που δεν κατάλαβε κανείς ο Κουλμπάκοφ είχε ήδη σφυρίξει – την ώρα που ο Πινέδα έτρεχε προς την περιοχή- ώστε να μην πάει… καν στο VAR στη συνέχεια. Στο VAR είναι ο Δανός, Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Κανείς δεν κατάλαβε τι έχει δώσει ο Κουλμπάκοφ για αυτό και υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ με… όλο τον πάγκο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτυρηθεί και τον Λευκορώσο να μοιράζει κίτρινες.

Η ΑΕΚ χαρκτήρισε «σφαγή» τη συγκεκριμένη φάση σε ανάρτησή της , ενώ σε άλλο ποστάρισμα η Ένωση έγραψε: «Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X