«Άνθρωποι της ΑΕΚ στο Λέγκια-Ράκοβ - Ίσως να τσέκαραν τον Μπάρτοζ Σλισζ» (ΦΩΤΟ)

«Άνθρωποι της ΑΕΚ στο Λέγκια-Ράκοβ - Ίσως να τσέκαραν τον Μπάρτοζ Σλισζ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Όσο περνά η ώρα προκύπτουν νέες ειδήσεις στον πολωνικό Τύπο από την παρουσία ανθρώπου της ΑΕΚ στο ματς της Λέγκια με τη Ράκοβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατ’ αρχήν το μεσημέρι έγινε γνωστό, βάσει των όσων αναφέρουν οι Πολωνοί, πως άνθρωπος της ΑΕΚ βρέθηκε στις εξέδρες και είδε το ματς περνώντας από κόσκινο τον μέσο των φιλοξενούμενων, Γιάννη Παπανικολάου. Και λίγες αργότερα προστέθηκαν νέες πληροφορίες.

Κατ’ αρχήν η Λέγκια ανέφερε πως το ματς δεν είδε μόνο άνθρωπος της ΑΕΚ, όπως επίσης και σκάουτ των Σαουθάμπτον και Μπολόνια. Ταυτόχρονα υπήρχε η επισήμανση πως οι σκάουτ των τεσσάρων ομάδων είχαν επικεντρωμένα τα βλέμματα τους στον βασικό αμυντικό χαφ Μπάρτοζ Σλισζ, ενώ ορισμένοι πήγαν για τον νεαρό στόπερ, Ναβρότσκι, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να τον δουν, καθώς έμεινε στον πάγκο.

Τι ισχύει; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει… Το βέβαιο, πάντως, είναι πως το όνομα του Παπανικολάου της Ράκοβ είχε εμφανιστεί και παλιότερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2025 και κοστολογείται στα 1,8 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής άσος, που έχει περάσει από Πλατανιά και Πανιώνιο, μετρά 24 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει 82 εμφανίσεις, 1 γκολ και 5 ασίστ από το καλοκαίρι του 2020, όταν μετακόμισε στην Πολωνία.

Όσο για τον χαφ της Λέγκια, μετρά φέτος 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 2.429 αγωνιστικά λεπτά και αγωνίζεται στην ομάδα της Βαρσοβίας από το 2020. Όσο για το συμβόλαιό του, λήγει το καλοκαίρι του 2024, με τον παίκτη να εκπροσωπείται από το γραφείο των Κίβιορ (Άρσεναλ) και Λομπότκα (Νάπολι). Επίσης δεν περνά απαρατήρητο πως ο παίκτης αποκτήθηκε από τη Λέγκια επί ημερών του νυν τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Να σημειωθεί επίσης πως στο γήπεδο βρισκόταν και ο ατζέντης του παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης, με τον οποίο η ΑΕΚ έχει συνεργαστεί, καθώς είναι εκπρόσωπος και του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας, Τάσου Μπακασέτα.

«Άνθρωποι της ΑΕΚ στο Λέγκια-Ράκοβ - Ίσως να τσέκαραν τον Μπάρτοζ Σλισζ» (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X