Πολωνικά ΜΜΕ: «Τσέκαρε τον Παπανικολάου της Ράκοβ η ΑΕΚ»

Πολωνικά ΜΜΕ: «Τσέκαρε τον Παπανικολάου της Ράκοβ η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τον 24χρονο μεσοαμυντικό της Ράκοβ, Γιάννη Παπανικολάου, φέρεται να τσέκαρε άνθρωπος της ΑΕΚ στο ματς με την Λέγκια Βαρσοβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσίευμα στην Πολωνία αναφέρει πως άνθρωπος της ΑΕΚ τσέκαρε τον Γιάννη Παπανικολάου της Ράκοβ στον αγώνα με την Λέγκια Βαρσοβίας για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός, που έπαιξε βασικός για 72 λεπτά και δέχτηκε κίτρινη κάρτα στην ήττα της ομάδας του (3-1), είχε αναφερθεί και παλαιότερα ως μεταγραφικός στόχος της «Ένωσης».

Το συμβόλαιό του λήγει το 2025 και κοστολογείται στα 1,8 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής άσος, που έχει περάσει από Πλατανιά και Πανιώνιο, μετρά 24 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει 82 εμφανίσεις, 1 γκολ και 5 ασίστ από το καλοκαίρι του 2020, όταν μετακόμισε στην Πολωνία.

Να σημειωθεί επίσης πως στο γήπεδο βρισκόταν και ο ατζέντης του παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης, με τον οποίο η ΑΕΚ έχει συνεργαστεί, καθώς είναι εκπρόσωπος και του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας, Τάσου Μπακασέτα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πολωνικά ΜΜΕ: «Τσέκαρε τον Παπανικολάου της Ράκοβ η ΑΕΚ»

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X