Χαμός με οπαδό της Παρτιζάν που απείλησε τους διαιτητές - Η αντίδραση του Χεζόνια (VIDEO)

Χαμός με οπαδό της Παρτιζάν που απείλησε τους διαιτητές - Η αντίδραση του Χεζόνια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας μικρός… χαμός επικράτησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρτιζάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ένας οπαδός των Σέρβων από τα court seats φέρεται να απείλησε τους διαιτητές. Ο Μάριο Χεζόνια προσπάθησε να τον ηρεμήσει, με τους ρέφερι να δείχνουν στον… θερμόαιμο fan τον δρόμο εκτός γηπέδου.

Η Παρτιζάν πήρε μια σπουδαία και άνετη νίκη κόντρα στη «βασίλισσα» το βράδυ της Παρασκευής (31/3), ωστόσο ένα… απρόοπτο συμβάν έγινε viral.

Για την ακρίβεια, ένας οπαδός της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που καθόταν στα court seats, φέρεται να απείλησε τους διαιτητές της αναμέτρησης, ύστερα από ένα σφύριγμα υπέρ των Ισπανών. Ο Μάριο Χεζόνια έσπευσε προς το μέρος του και θέλησε να τον ηρεμήσει, για να λήξει την… εστία έντασης, αλλά δεν τα κατάφερε.

Έτσι, οι διαιτητές Πατέρνικο, Παστούσιακ και Ράκις έδειξαν στον οπαδό τον δρόμο… εκτός γηπέδου, με την “Stark Arena” να βρίσκεται στο πλευρό του και να τον χειροκροτεί κατά την αποχώρησή του.

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X