Ντέμης για τη φετινή ΑΕΚ: «Δεν είναι αποτυχία εάν χάσει το πρωτάθλημα, του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη- Μην ξεχνάμε από που ξεκίνησε»

Ντέμης για τη φετινή ΑΕΚ: «Δεν είναι αποτυχία εάν χάσει το πρωτάθλημα, του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη- Μην ξεχνάμε από που ξεκίνησε»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης έκανε πρεμιέρα στην καινούργια του ραδιοφωνική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την φετινή ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του για την φετινή ΑΕΚ εξέφρασε στην πρεμιέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον bwinsportfm94,6 o Ντέμης Νικολαΐδης.

Τόνισε πώς δεν συνιστά αποτυχία για την ΑΕΚ αν χάσει το πρωτάθλημα και εξέφρασε με βεβαιότητα ότι του χρόνου η ΑΕΚ θα είναι πολύ καλύτερη.

Τόνισε λοιπόν ότι προσωπικά έχει σχεδόν 15 χρόνια να χαρεί την ΑΕΚ όπως το κάνει φέτος και σημείωσε ότι τελευταία φορά ήταν πιθανότατα στην εποχή Φερέρ.

Κάτι που δημιουργεί την πεποίθηση, όπως εξήγησε, ότι ακόμα και φέτος να μην πάρει το πρωτάθλημα, αν στηρίξει το φετινό πρότζεκτ, θα το πάρει του χρόνου.

Αναλυτικά η άποψη του Ντέμη

«ΑΕΚ έχει νέο προπονητή για αυτό καμία φορά έχουν παρεξηγηθεί που λέω ότι το πρωτάθλημα είναι εφήμερη χαρά.

Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα του 2018 και μέχρι πέρυσι δεν βλεπότανε. Αυτή είναι η αλήθεια, δεν περνούσαμε καλά τα προηγούμενα χρόνια, φέτος περνάω καλά έχει έναν προπονητή καινούργιο, έχει φτιάξει ένα ρόστερ που είναι πάρα πολύ καλό, παίζει ένα ποδόσφαιρο που χαίρεται ο κόσμος να το βλέπει. Δεν είναι αποτυχία να χάσει το πρωτάθλημα είναι κάτι πάρα πολύ δυνατό να το στηρίξει και του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερη.

Η ΑΕΚ πέρυσι είχε καλούς παίκτες. Φέτος έχει ανέβει η απόδοση τους και αυτό το κατάφερε μέσα σε έναν μήνα ο Αλμέιδα, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και πριν την ήττα στην Λεωφόρο η ΑΕΚ είναι διαφορετική, δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού έχουμε ξεκινήσει δεν είναι καμία αποτυχία λοιπόν να μην πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X