Ολυμπιακός: Δύσκολα και με Άρη ο Χάμες

Ολυμπιακός: Δύσκολα και με Άρη ο Χάμες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες τέθηκε νοκ άουτ από το τελευταίο φιλικό της εθνικής Κολομβίας και στον Ολυμπιακό κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Αγωνία στις τάξεις των Ερυθρολεύκων για την κατάσταση του Κολομβιανού σταρ. Ο 31χρονος άσος αποκόμισε έναν τραυματισμό από το φιλικό της εθνικής του ομάδας με την Κορέα και μένει να διαπιστωθεί αν αφορά σε κάποιο χτύπημα που δέχτηκε ή αν πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Χθες, πάντως, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ιαπωνία, μένοντας εκτός αποστολής και παρότι η εκτίμηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, φαίνεται ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (2/4) με τον Άρη.

Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί για τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ (5/4) και Παναθηναϊκό (9/4) σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο αντίστοιχα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X