Πινέδα: Σκόραρε για το Μεξικό στο 2-2 με την Τζαμάικα (VIDEO)

Πινέδα: Σκόραρε για το Μεξικό στο 2-2 με την Τζαμάικα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το γκολ του Ορμπελίν Πινέδα με το Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα πήρε φανέλα βασικού στην… γκέλα του Μεξικού κόντρα στη Τζαμάικα (2-2), με τον άσο της ΑΕΚ να σκοράρει και να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μεξικανούς, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Ριντ με αδιανόητη γκολάρα έβαλε μπροστά στο σκορ την Τζαμάικα, όμως οι «Αζτέκοι» βρήκαν την απάντηση στο 17′ με τον Πινέδα.

O χαφ της ΑΕΚ, μπήκε στην καρδιά της περιοχής της Τζαμάικα και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως στο 33′ ο Άλβαρεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και οι Τζαμαϊκανοί πήραν ξανά το προβάδισμα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λοζάνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι Μεξικανοί πίεσαν ασφυκτικά για την ανατροπή, αλλά είδαν σε δύο περιπτώσεις το δοκάρι να τους σταματάει.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X