Sport Marketing Awards 2023: Το χρυσό βραβείο παρέλαβε η ΑΕΚ, για τα υπέρλαμπρα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Sport Marketing Awards 2023: Το χρυσό βραβείο παρέλαβε η ΑΕΚ, για τα υπέρλαμπρα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένα ακόμη βραβείο παρέλαβε η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γεμίζει με… βραβεία!

Η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» είναι ένα στολίδι και τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν ήταν μοναδικά, έτσι η Ενωση, πήρε το βράδυ της Πέμπτης το χρυσό βραβείο στα Sport Marketing Awards 2023, το οποίο παρέλαβε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τα υπέρλαμπρα εγκαίνια της OPAP ARENA ήταν αδιαμφισβήτητα και πανθομολογούμενα μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση.

Και η διοργάνωσή της προσέφερε στην ΠΑΕ ΑΕΚ το χρυσό βραβείο στα Sport Marketing Awards 2023!

Στην τελετή της απονομής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον σύμβουλο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννη Καραλή, ο οποίος και παρέλαβε αυτό το ξεχωριστό βραβείο, ακόμη ένα που σχετίζεται με το νέο στολίδι της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X